Tencuiala termoizolanta

Acasa / Servicii / Tencuiala mecanizata / Tencuiala termoizolanta

TERMO-TASS este o tencuiala termica intarita cu fibre, ce are o greutate specifica scazuta, pe baza de substante minerale inerte usoare ca greutate, atent selectionate, cu o curba granulometrica si poliesterica echilibrata.

TERMO-TASS este un produs caracterizat de o scazuta conductibilitate termica, se aplica usor si este compatibil diverselor tipuri de suprafete de lucru. Beneficieaza de o consistenta ridicata si este durabil in timp. Datorita faptului ca permite suprafetei sa respire dupa aplicare, produsul este recomandat la realizarea izolatiilor si la refacerea termica, fara riscul de a se produce condensuri intre straturile peretelui, calitati ce constituie un avantaj pentru persoanele ce vor locui in acele incaperi dar si din punct de vedere al salubritatii.

Unde se aplica ?

TERMO-TASS este un produs recomandat la realizarea tencuielilor externe, ce se efectueaza cu ajutorul masinilor speciale produselor ce au o grosime intre 2 si 8 cm pe zidarii din caramida, piatra, caramida plina, sau pe beton. Acest tip de tencuiala nu permite dispersia de caldura mentinand crescuta temperatura medie a zidariei si a peretelui intern reusind sa economiseasca energie, oferind un deosebit confort ambiental. Utilizarea sa ca tencuiala interna necesita efectuarea verificarii inexistentei acumularilor de condens intre straturile zidariei.

TERMO-TASS se aplica si pe suprafete eterogene si discontinue cu sau fara tencuiala traditionala.

TERMO-TASS constituie o alternativa viabila izolarii termice ce utilizeaza panouri izolante.

Pregatirea suprafetei de lucru: TERMO-TASS se aplica pe suprafete consistente, curate, fara praf, eflorescente saline, ulei, mucegai sau urme de materiale organice. In cazul suprafetelor acoperite cu tencuieli traditionale asigurati-va de consistenta suprafetei si ca tencuiala existenta este bine lipita de perete. In cazul tencuielilor fisurate asigurati-va de stabilitatea tencuielii crapate inainte de a trece la efectuarea unei noi operatiuni.

Suprafete umede: Nu aplicati TERMO-TASS pe suprafete umede, impregnate cu apa sau unde aceasta poate sa vina in contact cu materialul in prima saptamana de la aplicarea produsului.