Sape simple elicopterizate

Acasa / Servicii / Sape Mecanizate / Sape simple elicopterizate

Sapele simple elicopterizate reprezinta un strat de material asezat la fata locului, strat ce consta din bonded, unbonded, floating and heated construction. Sistemul de sapa elicopterizata este utilizat pentru a sigila pelicula exterioara a unei sape mecanizate, de a inchide porii si de a realiza o planeitate perfecta si de a oferit un suport ideal pentru montarea stratului final de de pardoseala cum ar fi ceramica, piatra, mocheta, linoleum, parchet, etc., in functie de destinatia spatiului.

Sapa simpla elicopterizata poate fi folosita pentru constructii precum spitale, aeroporturi, scoli, sali de sport, spatii comerciale, locuinte etc. Acest tip de sapa poate fi realizat dintr-un amestec deja preparat luat de la furnizorii nostri sau poate fi preparat la fata locului folosind un mixer special, in general, o pompa pentru turnat sape.

Firma noastra foloseste pompe pentru turnat sape in cazul tuturor sapelor pe baza de ciment, acest lucru oferind flexibilitate in cadrul oricarui tip de constructie. Avantajul major al acestei metode de lucru consta in faptul ca de cele mai multe ori se reduce destul de mult necesarul de materiale. O pompa pentru turnat sapa are un vas de amestecare 260 litri si calculand cu atentie volumul ocupat de bratele de amestecare, lame, bara centrala si, desigur, spatiul gol, stim exact cat material este necesar pentru a asigura cimentul este adaugat in cantitatea potrivita si prin urmare, sa obtinem un mix la fel de eficient ca BS 8204 partea 1 2003. In general proportiile mixului folosit sunt 1:3 sau 1:4 parti ciment:nisip.

Granulatia nisipului folosit pentru sape este de tipul BS EN 13139 clasa M si consta din granule de 0-4mm si 0-8mm.

Firma noastra recomanda folosirea unui ciment de calitate si amestecarea atenta cu un nisip de granulatie corecta, pentru a obtine o sapa de calitate superioara. Printre avantajele acestui tip de sapa se numara:

 

  • rezistenta la impact si abraziune
  • costuri reduse de materiale
  • durabilitate in timp
  • intretinere usoara
  • aspect estetic deosebit

 

Sapa simpla elicopterizata oferita de catre firma noastra a ajuns la un standard industrial ridicat prin intelegerea pe deplin a stiintei din spatele instalarii si a colaborarii apropiate cu lantul de aprovizionare pentru a asigura folosirea celor mai bune materiale. Astfel am castigat recunostita clientilor nostri si continuam sa impartasim cunostintele noastre cu arhitecti, proiectanti, contractori si designeri pentru a satisface cerintele clientilor.