Realizam sape mecanizate in parteneriat cu lantul nostru de aprovizionare dorind a crea relatii de lucru reciproc avantajoase si o viziune comuna pentru a imbunatati si adapta serviciile pe care le oferim tuturor clientilor nostri finali. Acest lucru implica colaborarea cu alte terte parti ce ne pun la dispozitie materiile prime necesare: materialul inert (nisip), cimentul, izolatia speciala acustica, solutiile de incalzire prin pardosela. Lucrand indeaproape cu furnizorii nostri, cautam intotdeauna alternative pentru a va putea oferi sisteme de sape mecanizate potrivite cerintelor si nevoilor dumneavoastra la un pret cat mai avantajos.
Firma noastra participa la ateliere de lucru cu toti furnizorii nostri cheie in mod regulat, revizuind acorduri privind nivelul de servicii, politicile de tarifare si metode noi de lucru. Aceast fapt ne permite sa fim la curent cu ultimele tehnologii si inovatii in domeniu si de asemenea sa livram lucrari de calitate superioara clientilor nostri.
Rolul principal al unei sape este de a egaliza o suprafata , o structura, sau sa aduca o suprafata la un anumit nivel. Sapa poate folosi ca strat final, sau mai frecvent, ca strat suport pentru alta pardoseala (parchet, gresie, PVC s.a.).
Pentru realizarea unei pardoseli de calitate, totul incepe de la placa sau pardoseala da beton. Betonul este un material care are o evolutie proprie, cu volum variabil in functie de umiditatea mediului: contractie (în mediu uscat) sau umflare (în mediu umed). Aceste modificari nu se stabilizeaza decat dupa 3-5 ani, si nici atunci definitiv. Din pacate, montatorul de pardoseli nu poate interveni prea mult in aceste fenomene, deoarece o eliminare excesiva a apei duce la fisurarea betonului (chiar se urmareste uscarea controlata, cel putin in perioada imediat urmatoare turnarii). Ulterior, o pardoseala este mai stabila, mai ales daca este incalzita, betonul ajungand la o umiditate scazuta.
Betonul nu poate fi deloc considerat o bariera contra umiditatii (capilaritatea este o proprietate importanta), nici contra pierderilor de caldura sau propagarii sunetului. Sunt trasaturi de care va tine cont orice executant de sape si pardoseli.
O clasificare complexa (si utila) a sapelor se poate face insa daca le privim ca sisteme, ca suprapuneri de diverse straturi, fiecare cu rolul lui. Asadar, avem următoarele tipuri principale, folosite preponderent.